Vorige week heeft de regering, uit monde van o.a. Minister Grapperhaus nieuwe maatregelen bekend gemaakt. De bestaande maatregelen zijn verder aangescherpt en uitgebreid. Deze aangescherpte maatregelen hebben verstrekkende gevolgen voor onze geplande viering van de 75-jarige verjaardag onze prachtige voetbalvereniging. Alle geplande activiteiten voor de viering van ons jubileum zijn op 16 mei 2020 dan bij deze ook komen te vervallen.

Als bestuur, jeugdcommissie en alle betrokken commissies gaan wij ons de komende periode beraden hoe wij dit prachtige jubileum toch een passend vervolg zouden kunnen geven. Gezien het stadium waar wij ons op dit moment in verkeren in Nederland, zijn wij als club helaas nog niet in staat daar al iets over te kunnen zeggen en/of te vermelden. De mensen die zich al opgegeven hebben en/of betaald krijgen nog apart bericht naast dit bericht.

Wij willen via deze weg alvast iedereen bedanken die zich reeds hadden aangemeld om deze feestelijke dag met ons te vieren. Wij hopen eenieder dan ook op een later moment graag te verwelkomen op Sportpark de Hofakkers.
Het bestuur van vv Annen