Beste luisteraar, kennissen en vrienden.
Deze week is Rabo ClubSupport van start gegaan: een actie van de Rabobank speciaal voor verenigingen, stichtingen omdat de bank het verenigingsleven een warm hart toedraagt.
Tussen 4 en 24 oktober mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe hiervoor stemmen. Iedere stem op Radio Aa en Hunze is geld waard, dus doe mee!
Hoe kan ik stemmen?
Stemmen kan door in te loggen in de Rabo Bankieren App of via de website van de Rabobank. Via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kunt u klikken op Rabo ClubSupport. Elk lid van de Rabobank mag drie stemmen verdelen over clubs in de regio.
Om een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te krijgen hebben we ook uw hulp nodig. Heeft u een rekening bij de Rabobank en bent u lid van de bank? Stem dan ook op Radio Aa en Hunze via de website van de Rabobank of via de Rabo Bankieren App. U kunt ons vinden onder Stichting RadioAnnen Aa en Hunze.
Heeft u wel een rekening, maar bent u geen lid van de Rabobank? Via de app kunt u gratis en eenvoudig lid worden. Meer informatie daarover is te vinden op de website van de Rabobank.
Ons doel
In de afgelopen jaren is er goed gebruikgemaakt van de studio en kantine. Het is nu tijd voor vernieuwing en digitalisering van onze Radio. Tevens is het nodig om de verduurzaming voort te zetten.
De opbrengst vanuit Rabo ClubSupport brengt vernieuwing een stap dichterbij. Stemmen is een kleine moeite en brengt Radio Aa en Hunze een welkome bijdrage.
Hulp nodig of vragen? info@radioaaenhunze.nl
Wij horen het graag! Anders alvast bedankt voor uw steun!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Radio Aa en Hunze. Tel.0652498005