DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Gieten en Rolde. Als 35% van de inwoners, per kern, ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 23 juni 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel.

Het belang van een snelle en stabiele verbinding is voor veel mensen de afgelopen tijd cruciaal gebleken. Noodgedwongen werken veel mensen vanuit huis, krijgen kinderen en studenten online les en videobellen we vaker met elkaar. Ook maken we meer gebruik van zorg op afstand.
Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners van Gieten en Rolde die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd via een brief. Via gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Glasvezel Informatiepunt: opening zaterdag 17 april
Fiber Netwerk opent een Glasvezel Informatiepunt aan de Grolloërstraat 6, 9451 KB Rolde. Hier kan men terecht met vragen over de glasvezelcampagne of voor advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen. Op zaterdag 17 april om 11.00 uur opent het Glasvezel Informatiepunt op gepaste, feestelijke wijze.

Samenwerking RENDO en DELTA Fiber Netwerk Voor de aanleg van glasvezel werkt netwerkbeheerder RENDO nauw samen met DELTA Fiber Netwerk, een telecombedrijf met netwerken door heel Nederland. Dit doen zij vanuit RENDO Fiber B.V. DELTA Fiber Netwerk vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op het beste internet.
Inmiddels hebben al ruim 800.000 huishoudens en bedrijven de beschikking over een glasvezelaansluiting van DELTA Fiber Netwerk. En daar komen iedere maand gemiddeld nog 15.000 huishoudens bij.
Op naar ruim een miljoen huishoudens die binnenkort gebruik maken van het allerbeste internet.

Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.