Van 19 juni 19.00 tot 20 juni 19.00 uur JamFM Festival bij Radioaaenhunze live.

Zou jij deze zomer vooraan staan bij de mainstage op Pinkpop? Dansen in de Bravo op Lowlands? Moshen in de Barn van Rock Werchter? Of lekker op een kleedje liggen genieten van de muziek en de natuur op het Festival Der Aa? Dit zou hét festival jaar worden, maar door het coronavirus zijn er dit jaar helaas geen festivals.

Maar voor de echte festivalganger hebben wij bij Radio Aa en Hunze goed nieuws! Vrijdag 19 juni gaat Jordy Jager jou 24 uur lang een echt festival gevoel geven. Print toch je kaartjes maar even uit voor al je festivals want Jordy neemt je mee naar alle festivals in 24 uur tijd.

Luister vrijdag 19 juni van 19:00 uur tot zaterdag 19:00 uur en geniet van de beste festivalmuziek. Jordy brengt het festivalseizoen bij jou thuis!

Sluit de tap maar aan, zet je eigen desperados bar maar op, bel je vrienden en kleed je lekker zomers aan. Feest mee, dans mee, zing mee en vergeet vooral niet in de ochtend mee te doen met yoga om er de rest van de dag weer er weer vol op tegen aan te kunnen gaan.

JamFM, Radio Aa en Hunze presenteert: 24 hour festival