ADVERTEREN BIJ RADIO AA EN HUNZE

Radioreclame

Radio is mobiel, dus altijd bij de luisteraars in de buurt. Als geen ander medium kan radioreclame gebruikt worden ter ondersteuning van krantenadvertenties of direct mail in de eigen regio. De combinatie met radioreclame vergroot het effect van bestaande advertentie campagnes.

Algemene voorwaarden & Privacy Statement.*

12 + 4 =

LTO: Europees Parlement wil minder bescherming van wolf

Het Europees Parlement heeft vorige week een resolutie aangenomen over het aanpassen van de beschermingsstatus van de wolf. Wanneer blijkt dat de gewenste wolvenpopulatie is bereikt, is de weg vrij om de status van de wolf in de Habitatrichtlijn te verlagen van ‘zeer beschermd’ naar ‘beschermd’. De resolutie komt voort uit de zorgen die bestaan over de toenemende aanvallen van wolven op vee.

Lees meer

Vaccinatielocaties in Assen en Hoogeveen extra avonden open

Om iedereen die wil de gelegenheid te geven een corona(herhaal)prik te halen, openen de vaccinatielocaties in Assen en Hoogeveen volgende week en de week erop een avond extra.De vaccinatielocatie in Assen is op de woensdagen 30 november en 7 december extra geopend en...

Lees meer

Herderstocht op Balloërveld gaat niet door

De Herderstocht op het Balloërveld gaat ook dit jaar niet door. De edities van 2020 en 2021 werden afgeblazen vanwege de coronamaatregelen. De editie van 2022 gaat niet door omdat Staatsbosbeheer de parkeerplaats niet langer ter beschikking stelt. De Herderstocht is...

Lees meer

Compensatie voor nog eens 260 gezinnen

Gemeente Aa en Hunze gaat een grotere groep minima compenseren voor stijgende energie- en inflatiearmoede. Inwoners die tot 130 procent verdienen boven bijstandsniveau krijgen ook steun. Naar verwachting zullen 260 extra gezinnen geholpen worden.

Lees meer