ADVERTEREN BIJ RADIO AA EN HUNZE

Radioreclame

Radio is mobiel, dus altijd bij de luisteraars in de buurt. Als geen ander medium kan radioreclame gebruikt worden ter ondersteuning van krantenadvertenties of direct mail in de eigen regio. De combinatie met radioreclame vergroot het effect van bestaande advertentie campagnes.

Algemene voorwaarden & Privacy Statement.*

2 + 12 =

Vernieuwde speeltuin Annen in gebruik genomen

De nieuwe verbeterde speeltuin aan de Vreding/Riggel in Annen is sinds Hemelvaart heropend. De gemeente had bijna twee jaar geleden een geliefd speeltoestel van de kinderen uit de speeltuin verwijderd vanwege ouderdom. Het was hierdoor te gevaarlijk om er nog in te klimmen en te klauteren.

Lees meer

Gasselte klaar voor dorpsfeest

Het dorpsfeest van Gasselte staat weer voor de deur, de leden van carnavalsvereniging ’t Meul’ndobbegie zijn al maanden druk aan het organiseren. Het weekend van 2, 3 en 4 juni staat dan ook bol van de activiteiten.

Lees meer

Ans Speelman uit Rolde debuteert met boek ‘Kankerwijf’

Ans Speelman uit Rolde heeft vorige week zaterdag op natuurcamping Landgoed Mariahoeve in Papenvoort haar boek Kankerwijf gepresenteerd. Kankerwijf is een roman over hoe kanker je kijk op het leven verandert, de kracht van vriendschap en wat je doet en laat voor de liefde.

Lees meer

Dorpscentrum Eexterveen maakt kans op Gouden Kern met Pit.

Dorpscentrum Eexterveen heeft begin dit jaar de Drentse Kern met Pit-prijs gewonnen voor het project: ‘Het bruisende Dorpscentrum van Eexterveen borrelt over’. Een groot compliment en opsteker voor alle vrijwilligers die aan het project hebben bijgedragen. Bron. De...

Lees meer