Herfst Brocante Dagen bij ’t Vergiet in Gietenl
Bij ’t Vergiet aan Bonnen 65 in Gieten zal op 29 en 30 september voor de laatste keer in dit seizoen weer twee brocante dagen worden georganiseerd.
Op de deel van de boerderij kan men tussen 11.00 en 17.00 uur heerlijk snuffelen tussen de mooiste brocante pareltjes en spullen uit vervlogen tijden uit binnen en buitenland. Het aanbod bestaat onder andere uit boerenantiek, oude serviesonderdelen, oud glas, oud bestek, zilver, kant, sieraden, kunst, emaillen keukenvoorwerpen en nog veel meer.
De opbrengst gaat weer volledig naar het goede doel, de Calcutta Social Projects van SAC (Stichting Actie Calcutta), de stichting waar ’t Vergiet deel van uitmaakt. Inmiddels zijn er zes schooltjes voor straatkinderen gerealiseerd. De foto’s zijn in te zien in ’t Vergiet.
Op de deel is een selectie te zien van de verzameling van meer dan driehonderd verschillende vergieten.
De brocante dagen zijn een aanrader voor iedereen die van sfeer, gezelligheid en snuffelen tussen spullen met een verhaal houdt. De entree is gratis. De oude boerderij is te vinden in het mooie buitengebied op de Hondsrug tussen Gieten en Gasselte. Meer informatie is verkrijgbaar via telefoonnummer 0592-263217.