Programma Oostermoerfeest 2022 is rond!
Het programma voor het Oostermoerfeest 2022 is rond! Van 3 tot en met 10 juli wordt het Oostermoerfeest in Eext georganiseerd. Zowel de mensen van de Tentoonstellingsvereniging als van de plaatselijke Stichting Eext, Anderen en Eexterzandvoort zijn druk met de organisatie.
Het programma van twee jaar geleden is zoveel mogelijk overgenomen. Alle activiteiten vinden plaats op of vanaf het evenemententerrein in Eext. Een mooi beschut, compact en vriendelijk terrein waar iedereen zich welkom voelt.

En ondanks de korte voorbereidingstijd zijn de buurten gewoon aan het klussen geslagen. Onder het mom ‘een Oostermoerfeest, zonder optocht is geen Oostermoerfeest’ zijn de meeste buurten in de weer om naast de straatversiering ook een versierde wagen te maken.

Daarnaast wordt nog druk geschreven aan een eenakter die opgevoerd wordt door spelers uit Eext, Anderen en Eexterzandvoort. En dan hebben we onder andere nog een pubquiz, vijfkamp, Oostermoerloop, boerentrekkertrek, midnightwalk, veulenkeuring en uiteraard een meedein- en meezingochtend en verschillende feestavonden.