Hallo muziekliefhebbers en luisteraars van Radio AA en Hunze,

Na jaren van afwezigheid ben ik verheugd om aan te kondigen dat ik, Herman, terugkeer naar mijn geliefde tijdslot op zondag van 13.00-15.00 uur. Met groot enthousiasme presenteer ik nu twee afwisselende programma’s: in de even weken “De Disco, Soul en Dance Show” en in de oneven weken “NL Hits,” waarin ik de beste Nederlandse hits en artiesten in de spotlight zet.

Mijn stijl van vrolijke en enthousiaste presentatie blijft onveranderd, net zoals je gewend bent van mijn vrijdagavondshow “Van 5 tot 7 met Herman.” Tijdens dit programma werk ik van 18.00-19.00 uur met veel plezier samen met Lucienne van der Boor. Van 18.00-18.30 uur kun je luisteren naar het themaprogramma “Beestjes” en van 18.30-19.00 uur is er “NODi., Noord Oost Drenthe Informatief,” in samenwerking met RTV Tynaarlo Lokaal.

Je kunt onze uitzendingen beluisteren op FM 105.6 in geheel Noord Oost Drenthe, of via de TuneIn-app die je in de Playstore kunt downloaden. Zo kun je altijd en overal genieten van Radio Aa en Hunze. Daarnaast zijn al onze uitzendingen 24/7 wereldwijd via internet te beluisteren.

Wat wel nieuw is, zijn de vaste onderdelen in mijn zondagse programma’s. Iedere week kun je lachen met de top van het Nederlandse cabaret zoals Youp van ’t Hek, Jochem Meijer en Peter Pannekoek. Verder brengen we elk uur de hoofdpunten van het landelijke en wereldnieuws, evenals de weersverwachting en -prognose voor de komende zeven dagen.

Ik kan niet wachten om weer te starten en jullie massaal te verwelkomen als luisteraars! Heb je verzoeknummers? Bel dan tijdens de uitzending naar de studio op 0592-703030. Als ik niet direct opneem, ben ik waarschijnlijk bezig met het draaien of aankondigen van een plaat.

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie weer geweldige zondagen te beleven!

Met muzikale groet, Herman